Woningoverval Passedwarsstraat in Opsporing Verzocht

In het programma Opsporing Verzocht zal dinsdag 19 januari aandacht worden besteed aan een woningoverval die op maandagochtend 2 november plaatsvond in een woning aan de Passedwarsstraat.

Die ochtend overvielen twee mannen de bewoonster die op dat moment alleen thuis was. De vrouw werd door de mannen vastgebonden en raakte daarbij licht gewond.
De daders van de overval maakten waarschijnlijk gebruik van een blauwe Ford Focus van een ouder model. Er zijn aanwijzingen dat ze met die Ford Focus na de overval zijn gevlucht in de richting van Hernen.

De politie is op zoek naar getuigen die die ochtend op de Passedwarsstraat, of in de omgeving daarvan, iets hebben gezien dat met de overval te maken kan hebben. Tevens worden getuigen gezocht die op die maandagochtend een blauwe Ford Focus hebben zien rijden in Hernen of omgeving.

Het rechercheteam houdt er sterk rekening mee dat deze overval deel uit maakt van een reeks overvallen die het afgelopen jaar werd gepleegd in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Daarvan zijn al eerder overvallen in Opsporing Verzocht behandeld.

De hoofdofficier van Justitie heeft een beloning van 7500 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot veroordeling van de verdachten van deze overvallen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen