Wijchense Sandra Pham doet mee aan Giels Talentenjacht

Foto:

De Wijchense Sandra Pham doet mee met Giels Talentenjacht, van slaapkamer naar stadion! Check www.gielstalentenjacht.nl/inzending/456  voor meer informatie. Vergeet niet het duimpje omhoog te klikken als je dit talent leuk vindt. En laat ook jouw vakkundige oordeel achter in de reactie. Dit alles bepaalt mede de selectie.

De sluitingsdatum van de inschrijvingstermijn is 10 april. “Na tien april gaat Giel Beelen met experts een top 100 selecteren en ik wil daar graag bij horen! Het is zo dat viewtime en likes meetellen, dus ik wil via publiciteit meer views en likes krijgen zodat ik meer kans maak smile-emoticon. Dus like mijn Facebookpagina en of like mijn filmpje op YouTube“, aldus Sandra.

In feite is iedereen anders, maar passen we onszelf vaak aan om bij een bepaalde groep/bepaald hokje te horen. En soms lukt dat aanpassen niet en ben je een buitenbeentje. Anders zijn dan de rest hoeft helemaal niet slecht te zijn! Want als je je als buitenbeentje verenigt met andere buitenbeentjes, ben je samen anders en hoor je erbij, door gewoon jezelf te zijn. Blijf bij jezelf, dan komt de rest vanzelf “, vertelt Sandra. In het liedje van Sandra met als titel “Dit ben ik” komt dit terug.

Toch altijd weer leuk een gedreven en muzikaal talent uit Wijchen die een mooie droom heeft. Vergeet daarom niet te liken.

Reacties