Bijeenkomst sportverenigingen en sportaanbieders gemeente Wijchen

Foto: de eerste stap

Op maandag 30 mei organiseert de gemeente Wijchen in samenwerking met CEM Sportsupport en Uniek Sporten een bijeenkomst voor de sportverenigingen en sportaanbieders uit Wijchen. Hierbij zijn maatschappelijke organisaties ook van harte welkom. De inloop is vanaf 19.00 uur in sportcentrum Arcus aan de Campuslaan 14 in Wijchen. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur.

Door ervaringen met elkaar te delen, kunnen we van elkaar leren. Dat is ook het hoofddoel van deze avond. Nout van der Velden van Topsport Gelderland geeft een presentatie over talentontwikkeling bij jeugd. Daarnaast is er genoeg tijd voor dialoog en discussie. Ook krijgt u een uitgebreide toelichting op Uniek Sporten, het regionale sportloket aangepast sporten. Tijdens deze avond wordt Uniek Sporten officieel gelanceerd in de gemeente Wijchen!

Wilt u meedoen? Stuur uw aanmelding dan voor vrijdag 27 mei naar Pascal Jansen via [email protected]. Geef dan ook aan namens welke vereniging u komt en met hoeveel personen. Deelname is gratis. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via 024 751 73 51 of [email protected].

Reacties