Moeizame opening Wijchense kermis (fotoserie)

Foto: wijchen.nieuws.nl

Vrijdag startte de kermis met een prikkelarm uurtje van 18.00 tot 19.00 uur en om 19.00 uur mocht burgemeester Verheijen samen met kermisclown Desalles de mooiste kermis van Gelderland officieel openen.

Maar de openingen ging zeer moeizaam. Een clown heet niet voor niets clown want toen de burgemeester het lint wilde doorknippen, weigerde de schaar. En de schuldige was …..? Na diverse pogingen en de hulp van Desalles lukte het de burgemeester dan toch en gingen de kermisballonnen de lucht in en was de kermis officieel geopend. Het begin van vijf dagen vertier.

Hierna gingen vier charmante dames namens de gemeente Wijchen de wereldberoemde kortingsmunten uitdelen. En daar hadden de kinderen allemaal op gewacht. Terwijl sommigen (de grotere kinderen) wel vier munten scoorden, moesten de kleinsten oppassen niet in de verdrukking te komen en zich tevreden stellen met één munt. Kermis Wijchen 2016 0021

Maandag is traditioneel de kindermiddag en ook clown Desalles is er dan weer. Maar ook kun je Pikachu, een van de beroemdste Pokemons, ontmoeten.

Meer dan 40 attracties gaan zorgen voor veel plezier. Een korte compilatiefilm.

Kermis Wijchen 2016 0025 Kermis Wijchen 2016 0035 Kermis Wijchen 2016 0050

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen