Horecapraat tijdens Nieuwscafé in café Anneke

Foto: Henk Hutting

In café Anneke werd afgelopen woensdag weer een Nieuwscafé van de Gelderlander, onder de regie van Roeland Segeren, journalist van de Gelderlander, georganiseerd. Kees van Galen, Duco van Lent en Wendy van Cuijk waren de gasten.

Hoofdonderwerp was een groot gezamenlijk terras voor alle horeca op de Markt als vervanging van alle losse terrassen. Het plan en voorstel werd gedaan en toegelicht door D66-gemeenteraadslid Kees van Galen (op de foto links). Hij had in andere plaatsen goede voorbeelden van gezien van een gezamenlijk terras, en dus waarom ook niet in Wijchen? Nog niet alle ondernemers zijn overtuigd en dit moet dus nog nader worden besproken met alle belanghebbenden.
Lees ook het artikel “Terrassenplein op Markt” van D66.Nieuwscafe Wijchen

Daarna gaf de jonge ondernemer Duco van Lent (op de foto midden) uitleg over de opzet en inrichting van Zaal 4, de voormalige Cinema Roma. Het streven is om op 8 oktober te openen.

Muzikale omlijsting door Stand and Deliver met zang van Wendy van Cuijk. Zij gaf daarna ook toelichting over de toekenning van de Award voor ondernemer/ster van het jaar.
Tot slot was er een nieuwsquiz met vragen over het nieuws uit de regio van de laatste tijd. Nieuwscafe Wijchen Nieuwscafe Wijchen

Foto’s door Henk Hutting

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen