Oeloek in Theater ’t Mozaïek

Foto: Redrum

Na hun vorige show in Wijchen was het publiek ook laaiend enthousiast over het fysieke cabaret van Oeloek. De beeldende sketches in hun voorstelling Opschmùck spreken werkelijk iedere leeftijd aan.

OpSchmùck: te veel franje, overbodige versiering en loze beloftes. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en op de meest waanzinnige manieren aan de man wordt gebracht, komt Oeloek met de überlegendarische theater-mega-hit-sensatie-life changing-bucketlist vernietigende-oerknal overtreffende voorstelling van het seizoen.

“Wat een energiek viertal!”. “De ene sketch is nog vindingrijker, absurder, gekker en grappiger dan de andere. Tragikomedie van de bovenste plank”. Aldus Trouw.

Mocht Oeloek dit op de een of andere manier niet waar kunnen maken, dan wordt het natuurlijk gewoon weer een avond vol absurde, bizarre teksten, muzikale uitspattingen, verrassende wendingen, halsbrekende toeren en een hoop rotzooi.

Trailer/filmpje 

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 3 november 2016
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater-Rabobankzaal
Artiest: Oeloek
Voorstelling: OpSchmùck
Genre: cabaret
Prijs: € 17,50 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze unieke cabaretvoorstelling op donderdag 3 november via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen