Sportcentrum Arcus blijft de gemoederen bezig houden (ingezonden mail)

De gemeente Wijchen moet vóór 1 juli 2017 de kleuren van sporthal Arcus toch aanpassen, kosten ca. € 150.000,–. Dat heeft het Gerechtshof bepaald. Buurvrouw Hendriks is in haar gelijk gesteld. Maar gezien de vele reacties op o.a. Facebook blijft het de gemoederen wel bezig houden.

Lees ook “Gemeente Wijchen moet kleuren van sporthal Arcus toch aanpassen“.

Dhr van D. stuurde onderstaande mail met een voorstel tot een compromis.
Ik heb de de uitspraak van de rechtbank (in hoger beroep) inzake de kwestie ” overschilderen ARCUS” gelezen. Een kostenpost van > €150.000. die wij als burgers uiteindelijk moeten betalen, los van de verspilling in het kader van duurzaamheid.

Ik stel een compromis voor: Uitgaande van de situatie dat mevrouw recht van spreken heeft (vindt de rechtbank ook) stel ik voor betrokken mevrouw het voorstel te doen de bomen te plaatsen, zodat de sporthal uit zicht blijf. Verder stel ik voor om de vervanging van de panelen achterwege te laten en mevrouw voor te stellen dat zij drie plaatselijke goede doelen aangeeft (ik noem maar een voorbeeld: de Voedselbank, gratis sporten voor kansarme kinderen) waaraan de gemeente het bedrag van de uitgespaarde kosten over kan maken. Terechte genoegdoening voor mevrouw en beter voor de samenleving.

Geacht College: stap uit het harnas en probeer met de hoed in de hand een compromis te sluiten. Beter voor ons allemaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen