Weerbaarheidstraining voor kinderen en jongeren in Wijchen

Foto: Jeanet Grootjans

Vanaf donderdag 30 maart 2017 start Jeanet Grootjans met 2 weerbaarheidstrainingen in ’t Mozaïek in Wijchen. De trainingen zijn bedoeld voor jongens en meiden die bijvoorbeeld stoeien met hun zelfbeeld, gepest worden of te snel tot actie overgaan. Jezelf weerbaarder maken is voor jong en oud, maar je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Jeanet Grootjans is hulpverlener, jeugdzorgwerker en opgeleid tot trainer door weerbaarheidscoach Bertha Verschueren. Bertha Verschueren heeft speciale methodieken ontwikkeld voor de basisschoolleeftijd die zijn gebaseerd op haar jarenlange weerbaarheid ervaring als trainster bij Rots en Water en het Marietje Kessels Project.

In deze training leer je op een passende manier op te komen voor jezelf en train je je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je wordt positief, sterk en laat je niet beïnvloeden.
Methode A is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar en Methode B is voor jongeren van 7 t/m 10 jaar. Deze trainingen worden altijd gegeven in bijzijn van een ouder of verzorger, zodat er in de thuissituatie doorgegaan kan worden met de oefeningen.
De andere trainingen Methode C (t/m brugklas) en Methode D (weerbaarheid ouders en opvoeding) volgen later. Bij interesse kunt u altijd contact opnemen, als er veel vraag naar is kan ze deze trainingen misschien eerder starten.

De trainingen zijn in ’t Mozaïek in Wijchen op zeven donderdagen:
30 maart, 6, 13 & 20 april, 11, 18 mei en een terugkomdag op  8 juni 2017.
Methode A is van 14.30 tot 15.30 uur en Methode B van 16.15 tot 17.15 uur.

Kosten voor deelname aan de weerbaarheidstraining zijn € 197,00 inclusief boek. Er kunnen maximaal 6 deelnemers per training meedoen.

Aanmelden en vrijblijvende informatie bel 06-20337746 of kijk op: www.jeanetgrootjans.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen