V!GO Nederland verder als OIM Orthopedie

Foto: OIM Orthopedie

V!GO Nederland, specialist in orthopedische hulpmiddelen met vestigingen in o.a. Nijmegen, Arnhem en Heerlen, is overgenomen door OIM Orthopedie en heet voortaan ook zo. Voor de klant verandert niets. Zij kunnen op de eigen vertrouwde spreekuurlocatie terecht bij dezelfde medewerkers en kunnen rekenen op dezelfde kwalitatief hoogstaande producten en dienstverlening.

OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ca. 400 medewerkers verspreid over 29 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland. Overal hebben zij hetzelfde doel: hun klanten hun leven laten leiden zoals zij dat willen. Hun de mogelijkheid geven om mee te doen in de maatschappij. Om maximaal actief te zijn, op ieders eigen niveau. Of het nou om topsport gaat of om een dagelijks wandelingetje met de hond. Daarbij hebben ze aandacht voor het welzijn van de héle mens.

Al sinds 1981 werkt OIM Orthopedie met kwalitatief hoogstaande orthopedische maatwerkproducten (protheses, ortheses, orthopedische schoenen) en dienstverlening (zoals podotherapie en compressiezorg) in vooraanstaande revalidatiecentra en ziekenhuizen.

Kijk voor meer informatie op www.oim.nl of bel voor een afspraak met 088-812 8000.  OIM Orthopedie

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen