“The Lantastic” uitdaging voor de Wijchense gamer!!

Foto: The Lantastic

Ben jij een professioneel Mariokart coureur? Of ken jij alle tactieken van Counter Strike Global Offensive? Zorg dan dat je je vrienden optrommelt en kom naar The Lantastic op 2 t/m 4 juni bij zaal Verploegen te Wijchen. In totaal worden er 9 competities gehouden waarbij je kans maken op mooie prijzen die gesponsord zijn door onder andere Cooler Master, GameGear, ANAC karting & adventure en Azerty.

Naast de games waarbij een controller, toetsenbord en/of muis noodzakelijk is, worden er ook andere competities gespeeld. Dit jaar wordt er onder andere de 6-kamp in computerstijl gehouden. Dit betekend tot nu toe dat de computeronderdelen na het wedstrijdje niks meer waard zijn. Maar wees niet bang, de onderdelen worden gesponsord door Cooler Master. Je bent zelf ook vrij om de game te spelen die jij leuk vind of om samen met een groep een kaartspelletje te gaan spelen.

Tijdens deze editie zal de VPRO aanwezig zijn samen met Nicolaas Veul bekend van super stream me en outopia om beelden te maken voor een TV serie voor NPO3. De serie gaat over de invloeden van de tweedewereld oorlog in het dagelijks leven.

De 6e episode van The Lantastic zal plaatsvinden in het weekend van 2 t/m 4 juni bij zaal Verploegen te Wijchen. Er is plaats voor  maximaal 148 gamers.

Er zijn nog plaatsen vrij, dus wil jij deelnemen aan dit evenement? Bestel dan snel je ticket. Kom je met een groep van 5 of meer vrienden? Dan krijgen jullie allemaal 25% korting op de ticketprijs.

Meer informatie over The Lantastic is te vinden op: www.thelantastic.com, via de website is het ook mogelijk om tickets te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen