50-jarig bestaan Bijmans Assurantiën!!

Foto: Bijmans

Bijmans Assurantiën is opgericht door Gerard Bijmans, inmiddels 74 jaar en nog bijna elke ochtend werkzaam op kantoor.  Zoons Hans en René kwamen medio de jaren ’90 in de zaak en vanaf 2003 ook dochter Sonja. Een echt familiebedrijf. Op 30 juni wordt het 50-jarig bestaan gevierd.

Gerard begon met de verkoop van bromfietsverzekeringen in 1967. Het ontstaan van Bijmans Assurantiën was een feit. Door het maken van lange dagen, het geven van heel veel service en altijd klaarstaan voor klanten groeide Bijmans Assurantiën en kreeg Gerard steeds meer bekendheid. De slogan: “Wie zoekt kent Bijmans niet, wie Bijmans kent zoekt niet” werd geïntroduceerd en klanten wisten Gerard goed te vinden.

Halverwege de jaren ’90 kwamen de kinderen van Gerard, Hans en René in de zaak en vanaf 2003 ook Sonja. Dit gaf een frisse wind aan Bijmans Assurantiën en de diensten werden uitgebreid, meer gericht op levensverzekeringen, hypotheken, employee benefits en financiële planning. Dus totale financiële dienstverlening op één adres.

In 2001 namen Hans en René de aandelen in Bijmans Assurantiën over van Gerard. Het is een echt familiebedrijf. De meeste medewerkers werken er al meer dan 10 jaar en ze kennen elkaar ondertussen goed.
“Een hecht team met hart voor de zaak. Wij zijn trots op onze medewerkers. Die allemaal hard moeten leren om de kennis op peil te houden en iedere dag voor onze klanten knokken om zaken voor elkaar te krijgen,” aldus Hans Bijmans.

Op vrijdag 30 juni viert de familie Bijmans het 50-jarig bestaan. Met natuurlijk de medewerkers en de klanten.De giften die binnenkomen zijn voor een goed doel (Hospice Wijchen), want ook het goede doel hebben ze nooit uit het oog verloren.
Ook op Facebook kunt u ze actief volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen