Boeiende presentatie van HR Advies Online op Open Coffee Wijchen

Woensdagochtend vond opnieuw een netwerkbijeenkomst van Open Coffee Wijchen plaats. In een goedbezochte Huiskamer van Wijchen kwamen diverse ondernemers weer bij elkaar om contacten op te doen en bij te praten.

De gastspreker was Jessy Sluiter van HR Advies Online. Zij nam deze ochtend de bezoekers mee in de wereld van aandacht en leiderschap. Beiden zijn cruciaal bij verzuimpreventie, een vlotte re-integratie én bij het behouden van je beste medewerkers.Jessy gaf tekst en uitleg hoe zij ondernemers helpt en ondersteund bij HR-vraagstukken, vaak gaat dit op locatie, maar voor het gemak kan je via haar website ook je vragen kwijt. 

De volgende Open Coffee is na de zomer. Op 30 augustus is er weer een Mini Beurs, waar meerdere bedrijven zichzelf presenteren. Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kan je terecht bij de organisatoren via het contactformulier op de website.  Om er weer een succes van te maken daagde mede-organisator Arjan Moerman alle bezoekers uit om dan zelf een zakelijk contact mee te brengen. Zo wordt ieders netwerk groter!  

Reacties