Vierdaagse Orkest gaat weer swingen in Wijchen

Op de avond voordat de Vierdaagse door Wijchen trekt, staat het Vierdaagse Concert op dinsdag 18 juli vanaf 19.30 uur op de markt in Wijchen garant voor een avondvullend optreden van hoog niveau. In het orkest speelt een groot aantal muzikanten mee uit Wijchen en het Rijk van Nijmegen.

De première van de concertreeks van het Vierdaagse Orkest is sinds vorig jaar op zaterdag, omdat het orkest op zondag 16 juli op de Wedren in Nijmegen optreedt tijdens de officiële openingsfestiviteiten van de Nijmeegse Vierdaagse. Vorig jaar was het orkest daar voor het eerst present en dat sloeg aan bij het Nijmeegse publiek. Dat is ook de reden dat het orkest dit jaar opnieuw is gevraagd.

Het repertoire van het Vierdaagse Orkest 2017 is gevarieerd. Musical- en filmmuziek, maar ook populaire Nederlandse muziek en zang. De muzikale leiding van het orkest is in handen van dirigent Bart van Zutven, die het orkest al jaren met enthousiasme leidt. Stephanie van Werkhoven is de coach van de zanggroep, waar ze zelf ook deel van uitmaakt. Roel Verheggen – ook hij maakt deel uit van de zanggroep – is regisseur van het avondvullende programma dat wordt geboden.

Het Vierdaagse Orkest 2017 treedt ook op in de Schouwburg Cuijk (zaterdag 15 juli, 19.30 uur), op de Wedren in Nijmegen tijdens op de opening van de Vierdaagse (zondag 16 juli, 15.30 uur), op de Maaskade in Cuijk (donderdag 20 juli, 19.30 uur), op vrijdag in het centrum van Cuijk tijdens de doortocht van de wandelaars, in het Gofferparktheater in Nijmegen (zaterdag 22 juli, 19.30 uur) en in Boxmeer op het Raadhuisplein (zondag 23 juli, 19.30 uur).
Kaartjes voor het Rooie Loperconcert in de schouwburg van Cuijk en voor het concert in het Goffertparktheater zijn online te bestellen op: www.vierdaagseorkest.nl
Kaartjes voor het concert in Boxmeer zijn aan de kassa verkrijgbaar

Reacties