Crowdfundingsactie voor Pizza Pasta: Het nieuwe Italiaanse restaurant in Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Pieter Burgers en Bas Hoebink, beiden geboren en getogen in Wijchen zijn helemaal verzot op de horeca en hebben samen ruim 30 jaar restaurantervaring. En de heren hebben mooie en grote plannen voor Wijchen; een trendy Italiaans restaurant op de Markt in Wijchen. Het benodigde geld willen ze met crowdfunding ophalen, met een mooi rendement voor de investeerder.

“We willen de beste ambachtelijke pizza’s en pasta’s maken van Wijchen! Dat doen we door de hele productie in eigen hand te houden. We zullen ons eigen deeg maken voor zowel de pizza’s als de pasta’s en gebruiken alleen dagverse producten. Naast pizza’s en pasta’s serveren we ook lekkere antipasti om mee te beginnen en kan je uiteraard afsluiten met fantastische Italiaanse dolci. Met een wijnkaart met enkel de béste Italiaanse wijnen, door heel Italië geselecteerd. Voor de lunch serveren we rijk belegde focaccia’s en de beste espresso en cappuccino,” lichten ze hun plannen toe.

Om het restaurant, waar, volgens Pieter en Bas, heel Wijchen op zit te wachten, te starten hebben ze 220.000 euro nodig. Dit bedrag hopen ze te financieren met crowdfunding. Mochten ze het totale bedrag niet bijeen krijgen dan kan het resterende bedrag worden gefinancierd door de bank. Het geld wordt gebruikt voor de inrichting zoals, en keuken met houtoven, bar met alle apparatuur, en terras- enrestaurantinterieur.

“Je krijgt bij ons 4% jaarlijks rendement op je investering en daarnaast ontvangt iedere investeerder van ons extra voordelen! Denk aan korting in ons restaurant, een jaarlijks investeerdersdiner of gratis antipasti op je verjaardag! Deze bonussen vind je onder het kopje “beloningen“. Daarnaast krijgt iedere investeerder van ons een knuffel en wordt je vereeuwigd op de wall of fame,” aldus de heren.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wil je nog meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Op de foto boven: Pieter (links) en Bas voor het pand. Nu nog met tassen. Het pand wordt flink verbouwd. Zo wordt de pui naar voren gehaald om meer ruimte te creëren en wordt de bovenverdieping ook geschikt gemaakt als restaurant.

Reacties