Wijchense horecaondernemer Frans Schoenaker stopt ermee

Foto: wijchen.nieuws.nl

Sinds 2006 zijn Schoenaker Holding en de Blaak groep gezamenlijk eigenaar van de Leursehof B.V. Per 15 augustus 2017 draagt Schoenaker Holding haar aandelen over aan de Blaak groep in Wijchen. Dit betekent ook dat Frans Schoenaker na 11 jaar van samenwerking zijn werkzaamheden overdraagt aan Marco Megens, Frans neemt daarmee afscheid van de werkvloer.

“Roy en ik zijn er samen uitgekomen en hij heeft me een goed aanbod gedaan en dat heb ik geaccepteerd. Verder ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar niet in Wijchen,” aldus Frans Schoenaker

Marco Megens heeft al 7,5 jaar ervaring als bedrijfsleider in de Leursehof groep voor de vestigingen; Meneer Smit, Restaurant de Leursehof, Wereld Tapas ’t Verlangen en Restaurant Vesta.

Binnen de Leursehof B.V. is Roy van de Blaak vanaf 15 augustus alleen en zelfstandig bevoegd. Roy (links) gaat samen met Marco de verschillende formules en activiteiten onveranderd voortzetten en verder ontwikkelen. 

Vestigingen: Restaurant de Leursehof, gevestigd in Leur Meneer Smit, gevestigd in Wijchen Wereld Tapas ’t Verlangen, gevestigd in Wijchen Restaurant Vesta, gevestigd in Nederasselt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen