Maatwerk kasten voor particulieren bij Steeg Interieurbouw

Foto: wijchen.nieuws.nl

Steeg Interieurbouw is al ruim 20 jaar een begrip op het gebied van maatwerk kasten. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en afwerking en altijd tegen een scherpe prijs.

Rob Steeg, eigenaar van Steeg Interieurbouw, ziet dat hij met name voor particulieren met betrekking tot maatwerk kasten iets extra’s kan betekenen. “Maatwerk kasten zijn voor velen de oplossing en wij helpen ze graag om het meest ideale te realiseren. De mensen moeten naar de showroom komen met hun wensen en wanneer wij het eens zijn over het product en de prijs, kom ik eventueel bij de mensen thuis om de exacte maten op te nemen. Ik bestel het materiaal en binnen een week zijn de kasten klaar. Wij kunnen de kasten monteren, maar dit kan ook zelf gedaan worden,” aldus Rob.
De kasten worden perfect op maat gemaakt met tal van mogelijkheden. Steeg Interieurbouw

Steeg interieurbouw heeft een ruime keuze. Zo zijn er acht soorten profielen (rond/strak, smal/breed) en kan er uit 300 kleuren voor de platen een keuze worden gemaakt. Ook is het mogelijk om de kast te voorzien van een glazen deur en zijn de afwerklijsten in diverse kleuren leverbaar. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat wij iets niet kunnen leveren of maken. Wij kunnen alles op maat maken. Wanneer men geïnteresseerd is, kan men vrijblijvend voor een afspraak bellen. Ik ontvang de klanten graag in mijn showroom.”

Steeg Interieurbouw is gevestigd aan de Zesweg 174 in Wijchen. Kijk ook eens op de website.

Reacties