Dinsdag 3 oktober Vrijwilligersmarkt in Wijchen

Foto:

Onder de noemer ‘Vrijwilligerswerk is er voor iedereen!’ organiseert MeerVoormekaar op dinsdag 3 oktober van 15.00-19.30 uur in samenwerking met de gemeente Wijchen een Vrijwilligersmarkt. Deze wordt gehouden in ’t Mozaïek.

“Veel Wijchenaren zijn actief in het verenigingsleven, bij maatschappelijke organisaties, buurt/burgerinitiatieven of als mantelzorger. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en werken graag mee aan het versterken van vrijwillige inzet in Wijchen. Voor mensen die graag hun steentje bijdragen, maar soms niet goed weten wat de mogelijkheden van vrijwilligerswerk zijn, organiseren wij de Vrijwilligersmarkt. Bezoekers en organisaties maken kennis met elkaar, worden geïnformeerd en kunnen actief matchen,” licht Jeanny Evers, werkzaam bij MeerVoormekaar, toe.

Er is ook nog plaats voor organisaties om zich te presenteren en direct in contact te komen met mensen die graag bij hen aan de slag willen. Deelname is gratis, nieuwe vrijwilligers is de winst!
Aanmelden organisaties voor vrijdag 22 september bij Jeanny Evers, MeerVoormekaar: [email protected] Telefoon 024-641 84 59

Klik op de link en open het Inschrijfformulier-Vrijwilligersmarkt-03102017-1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen