Open Dag OncoReflex behandeling in Wijchen met een Goed Doel

Foto: José Claasen en Dory Leenders-Pansier

José Claasen en Dory Leenders-Pansier, twee natuurgeneeskundig -voetreflex therapeuten uit Wijchen ondersteunen mensen met kanker op een holistische manier. Op 30 september as.houden zij een Open Dag om bekendheid te geven aan OncoReflex behandelingen bij kanker. Aan deze Open Dag is een goed doel verbonden.

Tegenwoordig krijgt een op de drie mensen, zelf of in zijn omgeving met kanker te maken. Het meest voorkomende traject bestaat dan vaak uit chemo, bestraling en/of een operatie. Niet de meest prettigste behandelingen om te ondergaan. Een tijd met veel angst en onzekerheid! Daarnaast zijn er vaak, soms ook langdurige, bijwerkingen.

Hoe zou het zijn als je weet dat er ter ondersteuning bij kanker nog meer mogelijkheden zijn? Dat bijwerkingen verminderd kunnen worden? En dat je zélf ook een positieve bijdrage kan leveren aan dit proces?
Jammer genoeg is dit bij veel mensen met kanker nog onbekend dat die mogelijkheid er wel degelijk is.

OncoReflex is een behandeling die je vóór, tijdens en na de reguliere behandelingen bij kanker kan toepassen.
Gelukkig zijn er ook steeds meer artsen en ziekenhuizen die hier voor open staan!

José en Dory willen mensen graag op de hoogte brengen wat een OncoReflex behandeling voor hen kan betekenen.
Daarom is er op 30 september tussen 10.00 en 16.00 uur, aan de Kelvinstraat 18A in Wijchen, gelegenheid om kennis te komen nemen van deze ondersteunende behandelvorm.

Tijdens deze Open Dag steunen zij ook een goed doel. Hiervoor worden schilderijen van (hobby)schilders verkocht, waaronder werken van Jeanne Jeurissen, Meg Langeslag en Bert Reuvers. De opbrengst hiervan gaat naar het Ronald Mac Donald huis in Nijmegen.

De dames  hopen dat deze actie een groot succes wordt en er aan het Ronald Mac Donaldhuis een mooi bedrag overhandigd kan worden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen