Open Coffee Wijchen stond in het teken van het zelfvertrouwen als ondernemer

Afgelopen woensdag vond weer een netwerkbijeenkomst plaats van Open Coffee Wijchen die in het teken stond van het zelfvertrouwen als ondernemer. Zo’n 40 ondernemers uit Wijchen en omgeving gingen deze ochtend onder het genot van een kop koffie (of thee) met elkaar in gesprek.

De gastspreker was bedrijfscoach Jack Jansen van TopResults die op gepassioneerde wijze in zijn presentatie de bezoekers de aanzet tot nadenken over ons ‘ik’ in relatie tot ons zelfvertrouwen. Een zeer persoonlijk verhaal waar in hij zijn ervaringen, zowel zakelijk en privé, als leidraad gebruikte. Hoe we ons zelfvertrouwen kunnen ontdoen van een identificatie die bol staat van dilemma’s en paradoxen is ook te lezen in zijn boek ‘Homo Reflectus.’ ‘Om zelfvertrouwen te laten ontstaan in eenheid met onszelf en anderen.’ zo beschrijft hij. 

Na afloop werd er door de aanwezigen in de Huiskamer van Wijchen nog verder gepraat, contacten gelegd en visitekaartjes uitgewisseld. Zo versterken ondernemers uit de regio hun eigen netwerk.

De volgende Open Coffee Wijchen is op 25 oktober, deze keer in samenwerking met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en gemeente Wijchen. Voor deze gelegenheid bent u vanaf 9.00 uur bent u als ondernemer van harte welkom in Kasteel Wijchen. 

Tekst door Arjan Moerman van Blickfång communicatie en foto’s door Dick Vogelzang van HDV Productions

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen