Whisky Blues Event in Verploegen in Wijchen

De bladeren vliegen je op dit moment alweer om de oren. Kortom de tijd om ’s avonds te genieten van een goed glas whisky. Tijdens het Whisky Blues Event kun je op ontdekkingstocht naar mooie whisky’s.  De blues muziek komt van de populaire  band “In My Tree”.  Het Whisky Blues Event is op zondag  29 oktober in Verploegen party- en congrescentrum aan de Woeziksestraat 100 in Wijchen.  Het event is van 13.30 uur tot ca. 17.30 uur.  De entree bedraagt € 7,50. Deelname aan één van de vier proeverijen is € 36,00 [incl. toegang].

Een barrel is een selectie van 10 whisky’s / bourbons. Dit jaar tijdens het Whisky Blues Event is er maar liefst keuze uit vier verschillende proeverijen; Single Malt Barrel, Bourbon-Tennesse Barrel, Ultimate Barrel en een Mixed Barrel. De initiatiefnemers Richard en Niels maken een mooie selectie van 4 x 10 whisky’s uit de verschillende bekende regio’s. Uit de proeverijen die ze reeds hebben georganiseerd is gebleken dat ze steeds met verrassende whisky’s voor de dag komen, welke door de gasten zeer op prijs werden gesteld. Als u een toegangskaart heeft voor een barrel kunt u ook gratis deelnemen aan één van de vijf masterclasses. Deze worden gegeven door Marcel van Roessel van de Whiskybus.  Tijdens  de masterclass wordt het distillatieproces verder uitgediept, komen de geheimen van de whisky in het algemeen voorbij of leert u wat bijzonder is aan een bepaalde whisky.

‘Whisky and the blues’ een veel gehoorde uitspraak die de echte whisky en blues fans wel als muziek in de oren zal klinken.  Deze middag vermaakt de bluesband “In My Tree” uit Oss en omstreken ons met onvervalste blues.  Naast hun eigen nummers passeren klassiekers van BB King, Ray Charles of John Lee Hooker zeker de revue. Ze zijn begonnen als een songwriting duo, maar inmiddels uitgegroeid tot een zeskoppige band. Na de release van hun album, begin 2013, is “In My Tree” een band gaan formeren om de songs live ook in vol ornaat tot hun recht te laten komen. Gewapend met bassist, drummer, toetsenist en gitarist gaat “In My Tree” sindsdien de planken op. Kortom alle ingrediënten aanwezig om een sfeervolle middag te beleven.  Het Whisky Blues Event begint op zondag 29 oktober om 13.30 in Verploegen party- en congrescentrum in Wijchen.  De toegang bedraagt € 7,50.  Meer informatie vindt u op www.whiskybluesevent.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen