VakantieXperts de Planeet organiseert de Verre Reizen Dag

Foto:

Voor de tweede keer organiseert VakantieXperts de Planeet in samenwerking met Tenzing Travel de Verre Reizen Dag. Deze is op zondag 26 november 2017 van 10.30-16.00 uur in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Na het succes van vorig jaar hebben we opgeschaald. We hopen dit jaar rond de 750 mensen te verwelkomen in het van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Daar hebben wij een gehele verdieping ter beschikking en deze wordt sfeervol aangekleed in het thema verre reizen. Laat u meevoeren en inspireren door onze reisXperts die u op deze dag meenemen naar de unieke plekjes op aarde. In verschillende zalen houden wij deze dag thema presentaties, ondersteund met experts, documentatie en video materiaal,” licht Rob Schilten, directeur van VakantieXperts de Planeet, toe.

Tijdens deze dag worden er in 8 zalen met 4 presentaties gegeven over verre reizen. Reis specialisten zullen verschillende locaties op verschillende continenten presenteren, ondersteund door persoonlijke ervaringen en aangevuld met beeld en folder materiaal.  Extra aandacht word er dit jaar besteed aan het reizen in groepsverband of met familie.

Tevens aanwezig:
• Sony Nederland ism Foto Grijpink die inspelen op reis fotografie en film, een stand met informatie en apparatuur
• Sony levert ook een ambassadeur (professionele fotograaf) gespecialiseerd in reis fotografie die workshops gaat geven over reisfotografie
• Thuisvaccinatie.nl met een informatie stand
• Doorlopende video presentatie met als thema verre reizen
• ReisXperts continue aanwezig om buiten de presentaties om vragen, informatie en boekingen te verwerken

Het programma ziet er als volgt uit 

De toegang is gratis, maar door u vooraf aan te melden bent u verzekerd van een stoel! Aanmelden kan via de website www.verrereizendag.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen