Wijchen is een jong ondernemers duo rijker!

Foto:

Jeroen Kuipers en Yves Willems, beide 21 jaar, starten per 18 november 2017 vanaf de Pieter Zeemanstraat 26 met hun eigen autobedrijf. Hun gezamenlijke passie voor auto’s, gedrevenheid en jonge ondernemersspirit, vormen de basis voor deze nieuwe uitdaging.

“Wij willen snel, betrouwbaar en tegen een betaalbare prijs een passende auto aanbieden”, aldus Yves. “Dit doen we door voor de klant in te kopen of voor de klant te verkopen of door uit voorraad een passende auto te leveren”.
“En natuurlijk kan de klant ook voor alle reparaties en onderhoud bij ons terecht”, voegt Jeroen hier aan toe. “Een goede service is daarbij een must. Onze eigen ophaalservice in de regio Wijchen is daar een voorbeeld van!”

Jeroen Kuipers heeft inmiddels 5 jaar ervaring binnen de autotechniek en al vele automerken, waaronder ook diverse echte klassiekers, op zijn brug gehad. Yves Willems heeft ruime ervaring met het in- en verkopen van o.a. Volkswagen, Audi en vele andere automerken.

Samen hebben zij KW Automotive opgericht en vormen zij een enthousiast, flexibel en dynamisch duo met de ambitie Wijchen te verrijken met een betrouwbaar adres voor occasions, onderhoud en reparaties. KW staat voor Kuipers Willems.

Op zaterdag 18 november is de officiële opening. U bent dan van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen tussen 11:00 en 15:00 uur. Jeroen en Yves hebben er zin in en zien ernaar uit U te mogen ontmoeten aan de Pieter Zeemanstraat 26 in Wijchen!

Nieuwsgierig en enthousiast? Bezoek www.KW-Automotive.nl  of neem direct contact op: tel: 024-3030400 of mail: [email protected].
Jeroen en Yves staan U graag te woord voor vragen en advies. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een afspraak te maken buiten kantooruren. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen