Boekpresentatie wielerboek “De Zilveren Zadelpen” van Wijchenaar Vincent Cantrijn

Wielerliefhebbers gingen woensdagavond naar de presentatie van het wielerboek “De Zilveren Zadelpen”, gepresenteerd en geschreven door de bekende Wijchenaar Vincent Cantrijn, o.a. columnist, blogger, wereldreiziger, schrijver van wielerboeken. De presentatie was in café van Rijn in Nijmegen.

Vincent Cantrijn heeft in zijn boek “De Zilveren Zadelpen” ongewone wielerverhalen beschreven. Na een korte inleiding en voorlezing van enkele passages uit het boek werd het boek gepresenteerd, waarna belangstellenden een gesigneerd exemplaar konden kopen. 

Bol.com schrijft het volgende over het boek:
Het boek bevat 21 korte ongewone wielerverhalen. Sommige verhalen zijn volledig waar. Anderen met een knipoog naar de werkelijkheid. Weer anderen zijn volledig verzonnen. De gemeenschappelijke noemer is de liefde voor de wielerkoers. De ongewone verhalen gaan onder andere over de Tour de France, de Ronde van Vlaanderen, Tom Dumoulin, De Muur van Geraardsbergen en de wielerklassiekers. Maar ook een gele bikini, een gele cabrio, tante Cor, nonkel Tof, de Paters van de Congregatie van Sint Jozef in Mill Hill, woningcorporatie Portaal, masseuses op Bali en gedroogd walvisvlees geven op hun eigen manier kleur aan een ongewoon wielerverhaal.

Het boek is te koop via de website van bol.com (€ 17,99).  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen