Fit door het Leven: gezond ouder worden met de Bibliotheek Wijchen

Op 30 november gaat het programma “Fit door het Leven” van start in de Bibliotheek Wijchen. Deze lezingen en workshopreeks, gericht op ‘gezond ouder worden’, start dit najaar met een eerste interactieve lezing waarin u meer te weten komt over wat voeding kan beteken voor uw gezondheid.

Nederlanders worden steeds ouder. Slimme en verantwoordde keuzes in voeding, beweging en welbevinden kunnen veel voor uw gezondheid betekenen. Experts van Holland Food Service nemen u in de lezing ‘Het effect van verantwoorde voeding op ouder worden.’ mee in de wereld van verantwoorde voeding. Welk effect heeft voeding en beweging op zowel uw mentale als fysieke gezondheid? Wist u bijvoorbeeld dat gezonde voeding voor iedereen anders is?  Een team van experts zit klaar het gesprek met u aan te gaan en praktische handvatten te geven. De lezing is op 30 november om 20.00 uur en kost € 10,-.

Elke lezing in reeks Fit door het Leven is gekoppeld aan een praktische workshop. Op 14 december krijgt u tijdens de workshop, vanuit verschillende expertises nog meer praktische tips, zodat u zelf aan uw gezondheid bij kunt dragen. De workshop begint om 20.00 uur en kost € 12,50. Gaat u naar de lezing en ook naar de workshop, dan betaalt u geen € 22,50, maar € 20,-.

Aanmelden voor de lezing en/of workshop kan via www.bibliotheek-wijchen.nl.

Fit door het Leven is een programma voor iedereen die vitaliteit belangrijk vindt en wil leren om hier zelf een bijdrage aan te leveren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen