PvdA Wijchen kiest Titus Burgers tot politiek leider

Foto: PvdA Wijchen

Maandagavond is Titus Burgers gekozen tot de nieuwe politiek leider en kandidaat wethouder van de PvdA Wijchen. Tijdens de ledenvergadering in het kasteel kreeg hij de volle steun en het vertrouwen van alle aanwezigen.

Titus Burgers is 10 jaar actief in de Wijchense politiek. “Ik zie er naar uit om samen met mijn partijgenoten onze idealen onder de aandacht te brengen. In de overtuiging dat er veel vooruitstrevende mensen in Wijchen zijn die het sociaal democratische  gedachtengoed met ons delen. Ik heb er heel veel zin in,” sprak Titus gisteravond. Wijchen verdient het om een sterke linkse partij te hebben die zich inzet voor de menselijke kant. Iedereen die steun nodig heeft kan op ons rekenen.

Met trots presenteert de PvdA Wijchen de kandidaten die op de eerste vijf plaatsen op de verkiezingslijst komen te staan:

  1. Titus Burgers
  2. Zainab Osman
  3. Peter Gatzen
  4. Wim Roosenboom
  5. Pascale de Boer

Volgens Titus Burgers een mooie mix van man-vrouw en leeftijd. Enthousiaste sociaal democraten met ervaring in het raads –en commissie werk.

Titus Burgers is geboren en getogen in Wijchen. Opgegroeid in het Laantje tussen de kerk en het klooster. Ook nu woont hij nog in het hart van Wijchen. Na een carrière in het onderwijs, van wiskundeleraar naar leidinggevende in het techniekonderwijs, is hij momenteel wethouder. In het onderwijs heeft hij zich altijd ingezet voor de jongeren die niet vanzelfsprekend de beste kansen hadden in onze samenleving. In de politiek is de focus van Titus op mensen “Wijchenaren die steun nodig hebben kunnen op de PvdA Wijchen rekenen”

Het motto van Titus is “laten we Wijchen samen mooier maken”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen