Kleintje Koffie “Spelen en speelgoed” in de Bibliotheek Wijchen

Op woensdag 6 december van 10.00 tot 11.00 uur is er weer een speciale Kleintje Koffie in de Bibliotheek Wijchen. Voor ouders/verzorgers en kinderen tot 4 jaar. Tijdens deze ochtend vertelt Diana Guldenaar over de spelfases, speelgoed dat daarbij past en hoe je als ouder het samen spelen kunt stimuleren. Er is alle tijd om vragen te stellen. Aan deze ochtend zijn geen kosten verbonden.

Diana Guldenaar heeft een eigen praktijk in Wijchen: Rosemarijn Gezinsbegeleiding. Na haar Master Pedagogiek (HAN 2007) heeft zij diverse nascholingen gevolgd: Stichting Horison (contact gericht spelen en leren) Rinogroep (modules “incredible years”, ontwikkelingspsychologie en speltherapie) Diana is gecertificeerd KIES coach (Kinderen In Echtscheiding Situatie). Haar kennis en ervaring liggen in het werken met kinderen/jongeren van 0-23 jaar. Zij is werkzaam geweest in diverse functies in de gehandicaptenzorg, gespecialiseerde gezinszorg, speciaal onderwijs en kinderopvang.

Kleintje Koffie wil vaders en moeders met kinderen van 0-4 jaar bij elkaar brengen. Iedere maand wordt met elkaar over een thema gesproken waarbij boeken en de taalontwikkeling van uw kind centraal staan.
Waarom Kleintje Koffie?
Van 0-4 jaar leert een kind heel veel. Lopen, praten, spelen, plaatjes kijken en begrijpen. Je kind ontwikkelt zich in hoog tempo, dat doet je kind samen met jou!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen