Open Coffee Wijchen sluit 13 december het jaar in stijl af

Foto: Arjan Moerman/Dick Vogelzang

Op woensdag 13 december sluit Open Coffee Wijchen het jaar weer traditioneel af! Dat doen ze niet alleen, maar samen met MKB Wijchen, VONK, Centrum Management Wijchen en Bedrijvenverenigingen Bijsterhuizen en Wijchen Oost! En dat wordt weer een gezellige afsluiting van een succesvol jaar.

Wie herkent het niet: iemand stelt zich aan je voor, geeft je een hand en vertelt zijn naam. Twintig seconden later ben je tot je schaamte zijn naam alweer vergeten… Breintrainer Rick de Jong van BT Monkeys gaat de bezoekers helpen namen en gezichten beter te onthouden! Hij zorgt er onder andere voor dat je door breintraining bewuster in het leven staat. Dat je tijdens het kennismaken de schijnwerper op de naam houdt en niet op alle zaken daaromheen.

Dit jaar staat deze overkoepelende kersteditie in het teken van het goede doel Stichting Leergeld 2stromenland. Een regionale stichting die actief is in de gemeenten Beuningen, Wijchen, Druten en West Maas en Waal.
“De stichting probeert te voorkomen dat kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouders weinig financiële middelen hebben, in een sociaal isolement terechtkomen. Zo kan de stichting zelf hulp bieden in de vorm van directe betaling aan bijvoorbeeld sportverenigingen, scouting, muziek- of dansscholen.
Behalve dat we de handen op elkaar willen krijgen voor deze stichting, willen we natuurlijk ook geld in het laatje brengen voor ze. Dat kan via een gift tijdens de December Coffee of via een cheque. Als je contact met ons opneemt dan verzorgen we namens jouw bedrijf een cheque met je logo. Alle kleine beetjes helpen om bij elkaar een mooi bedrag te kunnen aanbieden. Nog goed om te weten: de stichting heeft een ANBI status van de Belastingdienst!,” licht de organisatie toe.

De laatste Open Coffee Wijchen is in de Huiskamer van Wijchen in Theater ’t Mozaïek op woensdag 13 december van 9.00 – 12.00 uur

De december Open Coffee wordt mede mogelijk gemaakt door Yoast en MKB Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen