De Bibliotheek Wijchen zoekt nieuwe medewerkers

De Bibliotheek Wijchen is al langer veel meer dan de plek waar boeken worden geleend. Het is een werkplaats en een podium, waar kennis en verhalen worden gemaakt en gedeeld, waar vele activiteiten en inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en waar mensen zich verder bekwamen in (digi-)taalvaardigheden. En daarvoor hebben ze mensen.

De bibliotheek staat midden in de samenleving en draagt bij aan de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van mensen. Sinds medio 2015 is zij gevestigd in ’t Mozaïek. Deze prachtige bibliotheek en haar inspirerende werkwijze, samen met vele Wijchenaren, bracht het in 2017 bij de 6 finalisten voor de nominatie Beste Bibliotheek van Nederland.
Een trots en betrokken team van vaste medewerkers en een flink aantal vrijwilligers voert dagelijks de vele activiteiten van de bibliotheek uit. Zij willen dit team uitbreiden.

Zij zijn op zoek naar:
Zelfstandige en accurate managementassistent(e) (12 uur per week)
Ben jij die nieuwe collega die graag werkt in een maatschappelijk betrokken en levendige omgeving, die ervaring heeft in een
secretarieel ondersteunende functie en spreken de volgende taken je aan?
Bekijk dan HIER de aanvullende info.
– Enthousiaste nieuwe collega voor ons Publieksteam (15 uur per week)
Ben jij die nieuwe collega die de kunst verstaat elke bezoeker zich welkom te laten voelen, die altijd streeft naar een tevreden klant,
die graag een trotse ambassadeur van de bibliotheek wil zijn en spreken de volgende werkzaamheden je aan?
Bekijk HIER de aanvullende info.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen