80’s/90’s night in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto:

Vrijdag 19 januari gaat iedereen los tijdens de swingende 80’s/90’s-night in Theater ’t Mozaïek. En welke artiest wist in beide decennia wereldhits te scoren waarop iedereen stond te dansen? Prince natuurlijk! DJ André zorgt in de Huiskamer dat o.a. ook Michael Jackson, Madonna, The Backstreet Boys en The Spice Girls voorbij komen. Dat wordt heel hard meezingen en voetjes van de vloer in zowel de theaterzaal als de Huiskamer!

Scheurende gitaarsolo’s, strakke band-arrangementen, spontane improvisatie en puur entertainment. Dat is wat je kunt verwachten van The New Power Revolution. Deze band is ontstaan uit een wederzijdse liefde voor de iconische artiest Prince. Niet alleen de grootste hits als Purple Rain en Kiss komen voorbij, maar ook andere nummers die deze zanger, multi-instrumentalist en componist met zijn Minneapolis-sound in de jaren tachtig en negentig tot een onmiskenbaar fenomeen maakte.

Allround DJ André oftewel André Hoeksema is net als rondom het succesvolle ABBA-concert te vinden in onze Huiskamer. Toen heeft hij er heel veel fans bij gekregen, want deze DJ verstaat zijn vak en weet bijna iedereen de dansvloer op te krijgen. Dat wordt weer een knallend feestje bomvol sfeer!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 19 januari 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater-Rabobankzaal
Artiest: The New Power Revolution & DJ André
Voorstelling: 80’s/90’s-night
Genre: staconcert
Prijs: € 12,50 (inclusief garderobe)

Tickets zijn nog te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen