“Love is in the air” bij Het Kerkeveld Orkest in Wijchen

Foto:

Dit jaar geen traditioneel nieuwjaarsconcert van Het Kerkeveld Orkest (HKO)uit Wijchen. Ze gaan het eens helemaal anders doen! Op zondag 4 februari 2018 om 14:30 uur in Theater ’t Mozaïek in Wijchen worden de bezoekers getrakteerd op een bijzondere middag waarin muziek en de liefde centraal staan.

De middag begint met een optreden van Young HKO in de foyer. Daarna volgt het hoofdprogramma. In de eerste helft worden de bezoekers meegenomen in klassieke liefdesverhalen vol smart en verlangen. Wie kent het niet, dat verhaal van twee geliefden die niet samen kunnen zijn? Er wordt zowel een traditionele als een modernere variant gebracht. Daarnaast ga je luisteren naar verrassende optredens in samenwerking met de zangeressen Hellen Roelofs en Josje Zwaans.

In de tweede helft van het programma wordt de liefde gevierd. Met opzwepende love songs uit verschillende genres brengen w de bezoekers alvast in de stemming voor Valentijnsdag.
Na afloop is er een drankje in de foyer, waarbij de romantiek voort gezet gaat worden met live muziek op piano door Menno Bok.
Kortom: Muziek, liefde en een fijne sfeer. Alles wat je nodig hebt om jouw zondagmiddag extra speciaal te maken.

Ga voor meer informatie naar www.kerkeveldorkest.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen