Familietheaterfestival in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Jasper-Ras

Voorstellingen, workshops, activiteiten. En allemaal in het thema Theater. Zondag 28 januari kan je tijdens het Familietheaterfestival vanalles rondom theater zien, doen en uitproberen, ook andere plekken in het gebouw worden goed gebruikt die middag. In samenwerking met de Wijchense kindercabaretier Robin van Kraaij, productiehuis Onder het Buro, theaterschool Hakoena, dansschool DansSanne, Kindertheater Bombarie en de Bibliotheek Wijchen maakt Theater ’t Mozaïek er een groot theaterfeest van!

Vanwege het Nationaal Theaterweekend en door de ondersteuning van Yoast kost deze geweldige middag slechts € 10,-. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar, want in deze opzet houdt men het graag overzichtelijk. Het advies voor families met kinderen tussen de 4 en 10 jaar: boek snel je kaarten op www.mozaiekwijchen.nl. Vanwege het grote aanbod aan activiteiten wordt er eerder gestart dan normaal: om 14.00 uur!

Voorbij in een poep en een scheet
Kindercabaretier Robin van Kraaij heeft maar 1 doel; De kinderen laten lachen 😊. In deze razendsnelle show speelt Robin in op de rijke fantasie van kinderen. De show zit vol verrassingen, is interactief en als het aan Robin ligt wordt er veel gelachen, zelfs om niets…
Bokz, Robin
Stoere Broer
Zal het Tess lukken haar broer Tommie wat stoerder te maken? Een grappige mimevoorstelling over de stoerste broer en zus voor kinderen vanaf 2 jaar. Een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch? Stoere Broer Wijchen
Theatrale speeltuin Up!sakeee
Ooit waren alle materialen waarvan Up!sakeee gemaakt is waardeloos, maar nu is het een nieuwe wereld, een rivier, een tentendorp, een muzikaal bos waarin je als kind kan spelen en verdwalen. Kom mee verkleden in de tentjes gemaakt van oude kleding. Rommel was nog nooit zo inspirerend!
Kindertheater Bombarie
Bij binnenkomst en vertrek vermaken acteurs van Bombarie het publiek. Tussendoor schminken ze alle kinderen (en ouders) in de gewenste theaterfiguren. We zijn benieuwd hoeveel prinsessen, pokemons, vlinders en Spidermans we gaan zien…
Bibliotheek Wijchen
Maak je eigen theatrale verhaal in een boek-o-matic. De eenvoudige en superleuke manier om een eigen stripachtig verhaal te maken. Theater op papier!
DansSanne
In theater wordt veel gedanst, natuurlijk ook tijdens het Familietheaterfestival! Sanne geeft vol enthousiasme dansles in allerlei dansvormen en aan allerlei leeftijden. Kinderen en ook ouders kunnen lekker mee dansen in haar workshops.
Hakoena
Twee andere theatergenres komen aan bod bij de workshops van Theaterschool Hakoena. Op het theaterpodium kan je toneelspelen en bij Hakoena zelf zing je de sterren van de hemel tijdens een zangworkshop. Zo kan je zelf uitproberen wat je het leukst vindt. Als dat alles is, dan is musical waarschijnlijk een goede keuze voor jou!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 28 januari 2018
Tijd: 14.00 uur (let op: eerder dan de reguliere 14.30 uur!)
Locatie: Theater-Rabobankzaal
Voorstelling: Familietheaterfestival (4+)
Artiesten: Robin van Kraaij, Onder het Buro
Genre: familietheater
Prijs: €  10,00 (inclusief garderobe en drankje)
Bijzonder: met allerlei workshops en activiteiten 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen