Denk mee over de mooiste plek van Wijchen!

Hoe moet het gebied tussen het kasteel en het Wijchens Meer eruit komen te zien? Wat doen we met het oude gemeentekantoor en het terrein eromheen? Willen we woningen bouwen of moet er een voorzieningencentrum komen? En wat doen we met duurzaamheid? Allemaal vragen die belangrijk zijn wanneer we kijken naar de toekomst van dit gebied.

De gemeente wil een mooie nieuwe invulling geven aan het gebied tussen kasteel en Wijchens Meer. Samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen willen zij de mooiste plek van Wijchen nog mooier maken. Daarbij willen ze een verbinding maken tussen de historie en het bloeiende centrum. Wil jij meedenken over de ontwikkeling van dit gebied? Heb je ideeën over wat hier moet komen? Doe mee!

Je kunt jezelf aanmelden voor de inspiratiesessie voor inwoners op maandag 12 maart van 18.00 tot 21.00 uur in Kasteel Wijchen. Er wordt gestart met soep en broodjes. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan [email protected] met de gegevens én korte motivatie. Dit kan tot en met woensdag 7 maart. Uit de aanmeldingen worden maximaal 25 inwoners gekozen. Deze groep wordt zo gevarieerd mogelijk samen gesteld.

De resultaten van deze eerste bijeenkomst wordt meegenomen in het vervolg. Hiervoor worden bijeenkomsten voor omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden georganiseerd. Daar worden de plannen samen verder uitgewerkt. Ook wordt een aantal inwoners vanuit de eerste inspiratiesessie gevraagd om hierbij aan te sluiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen