Dagopvang Bij Ons bestaat op 1 maart 8 jaar

Foto: wijchen.nieuws.nl

Dagopvang voor mensen met een vorm van dementie . De dagopvang die het anders doet, met veel persoonlijke aandacht en een grote professionaliteit, slaan wij een brug tussen langer thuis en het verpleeghuis….Zo staat dagopvang te lezen op de nieuwe website wijwijchen.nl. Het is 8 jaar geleden dat Eugenie, Judith en Janine gestart zijn met Bij Ons.

“Na acht jaar hebben wij ook wel laten zien dat er geen letter van gelogen is. De dagopvang is vooral in Wijchen bekend geworden door mond op mond reclame maar ook onze facebook pagina trekt veel bezoekers en veel likes. Met veel respect voor privacy wordt deze facebook gevuld en kan vooral familie heel makkelijk binnen gluren bij een dagje Bij Ons,” lichten de dames toe.

Zo hebben de dames onlangs met de carnaval een carnavalsmiddag georganiseerd en ontmoette prins Ruud den Urste prinses Riet den eerste. Compleet met dweilorkest en gevolg kwam prins Ruud wijkgebouw de Ozo binnen. De cliënten en hun partners (en de dames niet minder) genoten met volle teugen, verkleed en onder het genot van een hapje en een drankje werd er gedanst gehost en veel gelachen. Door het grote succes wordt dit zeker herhaald, wellicht met een ander thema. 

“Ook dagopvang Bij Ons heeft intussen een (kleine) wachtlijst. Wij doen er echter alles aan onze aanstaande cliënt snel te laten beginnen. Wij, alle drie werkzaam in de dementiezorg, weten als geen ander wat voor een belasting het kan zijn om een dierbare met een vorm van dementie de hele dag om je heen te hebben. Wijchen is aan het vergrijzen en het aantal ouderen met dementie neemt toe. Een pijnlijke situatie als onze aanstaande cliënten moeten wachten om te kunnen starten. Wij zijn ons daar van bewust en doen er alles aan om toch zo snel mogelijk te kunnen starten met dagopvang om het thuisfront te ontlasten.”
Groot feest zal het niet zijn 1 maart want het is gewoon een donderdag met bezoekende cliënten, maar in ons hart zijn we trots dat wij toch maar gewoon onze eigen onderneming gestart zijn en dat nog steeds met veel plezier doen! Taart zal er zeker zijn, want elke gelegenheid om te vieren grijpen wij aan, aldus
Eugenie, Judith en Janine. Bij Ons Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen