Samen eten in Bergharen voor Stichting Furaha Orphans Kenia

Foto:

Voor het vijfde jaar op rij worden in Bergharen en Hernen weer drie maaltijden georganiseerd waarvan de baten ten goede komen aan een goed doel. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar Stichting Furaha Orphans Kenia. De maaltijden zijn op 14, 18 en 25 maart.

De Wijchense stichting Furaha Orphans Kenia streeft ernaar om een steeds groter deel van de bevolking te voorzien van schoon drinkwater door zoveel mogelijk waterpunten aan te leggen. Met de goede ervaringen van voorgaande jaren kan ook dit keer een mooi bedrag bijeen worden gebracht door samen te eten.

Iedereen is van harte welkom om me te eten en voor een minimaal bedrag van zes euro kan worden aangeschoven, mits twee dagen tevoren de deelname is aangemeld bij Hermien van der Aa, tel. 0623498546, of Peter van der Loop, tel. 0487-532450. Aanmelden kan ook per e-mail naar: [email protected].
Verdere info op https://www.facebook.com/vastenmaaltijden.
De maaltijden zijn op woensdag 14 maart vanaf 17.30 uur in de Zandloper te Bergharen, waarbij pasta en rijst op het menu staan. Op zondag 18 maart wordt vanaf 17.00 uur in kantine de Herberg van UHC hartige taart aangeboden. De laatste maaltijd is op zondag 25 maart in de Mijlpaal waar vanaf 17.00 uur een Griekse maaltijd wordt geserveerd.

De maaltijdengroep bestaat uit Peter van der Loop, Hermien van der Aa, Bas van Duifhuizen, Marlien Joosse en Sjaak Arntz.

Reacties