Lezing itoo-coaching over EFT en afvallen in de Bibliotheek Wijchen

Foto:

Chronische stress is een belangrijke oorzaak dat mensen ondanks strikte diëten niet afvallen. Wat is de invloed van stress(hormonen) op je gewicht en hoe kan je dit zelf aanpakken met de zelfhulp- en stressreductietechniek EFT (Emotional Freedom Techniques). Ben jij ook benieuwd hoe dit werkt? Inge Pansier en Irene Walk van itoo-coaching kunnen je er alles over vertellen.

i2 staat voor Inge en Irene, twee gedreven vrouwen die mensen ondersteunen in hun zoektocht naar meer bewustwording, inzicht en vrijheid. ‘Van lijden naar leiden’ is hun motto. Dit doen zij op een professionele, informele manier. Ze zijn enthousiast en betrokken en werken graag met de kracht van humor.
Maar i2 staat ook voor I too, oftewel Ik ook. Inge en Irene weten uit ervaring dat het leven soms onvoorziene wendingen kan nemen. Het is mede door deze levenservaring dat ze hun cliënten kunnen begeleiden naar een betere kwaliteit van leven.

De lezing is op donderdag 22 maart van 20.00 tot 22.00 uur. EFT wordt uitgelegd en aangeleerd.
De lezing is in De Bibliotheek Wijchenn en de kosten bedragen € 6,50 voor leden – € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden via www.bibliotheek-wijchen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen