Rock 4 in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: John Klijnen

Na lang wachten zien de Rock4-fans hun geliefde a capella-formatie weer eens terug in Wijchen. Deze groep stal ooit de show met hun impressies van bekende popsongs en hun Queensprogramma. Nu wagen ze zich aan The Beatles. En hoe! We hebben zo’n vermoeden dat Beatlesfans en Rock 4-fans na deze show dezelfde personen zijn…

Het tiende theaterprogramma van de a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road, waarin rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica indrukwekkend met elkaar verenigd zijn. Precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 in 15 jaar tijd hun handelsmerk hebben gemaakt. Wat leuk dat ze nu eindelijk weer eens terug in Wijchen zijn!

Trailer

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 23 maart 2018
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater-Rabobankzaal
Artiest: Rock 4
Voorstelling: The Beatles: Abbey Road
Genre: muziek, a capella
Prijs: € 21,00 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor hun voorstelling op vrijdag 23 maart in Theater ’t Mozaïek via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen