Open avond Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland

Foto: Rotary Beuningen Wijchen

Op 29 maart 2018 organiseert Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland een open avond. Ben je nieuwsgierig naar wat er in zo’n Rotaryclub gebeurt en wil je een keer kennismaken? Meld je dan voor donderdag 29 maart 14.00 uur aan via [email protected]. Toegang is gratis, vol = vol.

‘Een club sigarenrokende oude mannen’ is het veelgehoorde imago dat men heeft van een Rotaryclub. Dat het tegendeel waar is, laten de leden van Rotaryclub WBT u graag zien en beleven op donderdag 29 maart aanstaande. U bent van harte welkom bij de vaste locatie van de Rotaryclub, Thuis bij Fien in Wijchen. Aanmelding vooraf is verplicht; de avond start om 19.00 uur.

Voor deze speciale gelegenheid is Wim Daniëls als gastspreker uitgenodigd. Wim Daniëls, eveneens Rotarian, is schrijver van boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en van informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Hij schrijft boeken voor volwassenen, jongeren en kinderen en spreekt met humor en veel inspiratie over diverse onderwerpen die met taal te maken hebben.

Rotary is een serviceorganisatie. Mannen en vrouwen uit diverse beroepsgroepen verenigd in lokale clubs hebben allemaal dezelfde intentie: individueel en collectief service verlenen aan derden. Dit doen zij door het organiseren van fundraising en ‘handen uit de mouwen’ projecten waarmee vervolgens goede doelen en initiatieven op sociaal en cultureel gebied worden ondersteund.
Kijk op de website voor aanvullende informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen