Wisseling van de wacht bij organisatie Open Coffee Wijchen

Foto:

Tijdens de bijeenkomst bij Bij Edison op 28 maart, maakte de organisatie bekend dat er wat veranderingen aan zitten te komen binnen de organisatie van Open Coffee Wijchen. Het is tijd voor een wisseling van de wacht aldus Sander Koopsen en Arjan Moerman.

“We zijn niet gelijk vertrokken, maar willen dit mooie initiatief graag netjes overdragen.” aldus Arjan. “We waren al even op zoek naar ‘versterking’, uiteindelijk resulteert het in de wisseling van de wacht. We zijn erg blij dat we met Mayke Ruemkens en Carla Jansen van Rosendaal twee enthousiaste hebben getroffen die de organisatie graag van ons overnemen.” vult Sander aan.

Na respectievelijk zo’n drie en twee jaar is het niet verkeerd om plaats te maken voor nieuwe inzichten besloten Sander en Arjan. Echter is er nog wat meer motivatie; Sander is op het moment erg druk met Prode, het bedrijf dat hij samen met Barbara Koopsen leidt, en wat hard groeit. Daarnaast is Sander ook verbonden aan andere netwerkclubs en ‘op een gegeven moment moet je keuzes maken.’ Arjan timmert eveneens druk aan de weg met Blickfång Communicatie en werd in maart voorzitter van het bestuur van MKB Wijchen. Dat laatste was voor hem een reden om met Open Coffee te gaan stoppen. “Een mooie stap en beiden tegelijk doen is wat teveel van het goede.”

De nieuwe organisatie is nog niet helemaal compleet, na het vertrek van Marlijn eerder dit jaar waren Sander en Arjan immers al op zoek naar een derde persoon. “Het ziet er goed uit, we hebben inmiddels wat leuke gesprekken gevoerd en gaan kijken hoe en met wie Mayke en Carla verder willen. Binnenkort willen we dat wel vertellen, we komen nu al met ons vertrek naar buiten omdat het anders alleen maar tot speculaties leidt.” zo geeft Arjan aan.

Mayke Ruemkes is eigenaar van May Way HB. Zij begeleidt hoogbegaafde kinderen en hun ouders naar helderheid en begrip over hoogbegaafdheid. Carla Jansen van Roosendaal is Being in Balance® Coach en eigenaar van Stress uit Focus aan. Twee nieuwe gezichten dus, die in mei het stokje gaan overnemen.

In april is er in verband met de vakanties geen bijeenkomst, 30 mei vindt de volgende editie plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen