Dinsdag 24 april seizoenspresentatie 2018-2019 Theater ‘t Mozaïek Wijchen

Foto: Broer van den Boom

Op dinsdag 24 april, vanaf 20.00 uur, presenteert marketingmedewerkster Nancy van Nuland de nieuwe theaterprogrammering en  –brochure met enkele previews van die talenten. Gezien de ervaringen van de afgelopen jaren, zal ook het komend theaterseizoen weer bruisend zijn.

Afgelopen seizoen heeft ’t Mozaïek verre van stilgezeten. Onder de bezielende leiding van Ton Roes werd de bedrijfsvoering geherstructureerd en kwam er een nieuwe visie en missie van het bruisende sociaal, cultureel en educatief centrum. Tegelijkertijd zag het theater de belangstelling voor haar voorstelling flink groeien, waarmee de hernieuwde aandacht voor marketing zijn vruchten afwierp. Aan de nieuwe marketingmedewerkster Patty Visser en oudgediende Nancy van Nuland de uitdaging om deze stijgende lijn voort te zetten.

De 68 voorstellingen van het afgelopen seizoen trokken bijna 9900 bezoekers, een stijging van 20%! Volledig passend bij de stijging van het aantal voorstellingen, die ook bijna op 20% zat. Vijf voorstellingen van die 68 werden door omstandigheden geannuleerd, waarvan er twee volgend seizoen alsnog doorgang vinden. De bezettingsgraad van het theater steeg van 66% naar 69%, waarmee het theater voor het eerst in jaren weer aansluit bij het landelijk gemiddelde. Positieve ontwikkelingen dus!

Waar de ogen vaak gericht zijn op de grote namen, richt Theater ’t Mozaïek zich volgend seizoen juist ook op de talenten, zoals cabaretier Martijn Kardol en de Wijchense zangeres Lakshmi en weer meer op de inhoud met bijvoorbeeld theatercolleges van o.a. Guido Weijers. Op dinsdag 24 april presenteert Nancy van Nuland de nieuwe theaterprogrammering en  –brochure met enkele previews van die talenten. Voor slechts 6 euro krijgt het publiek een avond vol divers vermaak en een kijkje in de keuken van het theater, door de achtergrondinformatie die Nancy geeft. En natuurlijk krijgt dit publiek de eerste brochures uitgereikt. Tickets voor deze seizoenspresentatie zijn nog verkrijgbaar op www.mozaiekwijchen.nl.

Vervolgens kunnen de vaste theatergasten als eerste een keuze maken uit het omvangrijke programma dat komend seizoen bijna 80 voorstellingen bevat. Tot 30 april hebben zij de kans om hun favoriete shows te boeken. Vanaf 1 mei kan iedereen dat en zijn er gegarandeerd nog kaarten voor alle voorstellingen. Al zullen bekende namen als Javier Guzman, Edsilia Rombley, Roué Verveer en Guido Weijers mogelijk snel uitverkocht zijn. Enige haast is dus geboden, en ook aan te raden vanwege de vroegboekactie die het theater biedt. Iedereen die voor 1 juni theaterkaarten koopt, maakt kans op mooie prijzen, zoals je volledige bestelling gratis, vrijkaartjes of Mozaïekbonnen.

De inloop, met gratis koffie/thee, is vanaf 19.30 uur en de presentatie start om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen