Lions Wijchen doneert 3.700 euro aan Zonnebloem afdeling Wijchen

Foto: Arthur Rikken

Op 17 mei ontving voorzitter Frans Nijsen van Zonnebloem afdeling Wijchen een cheque van € 3700,- uitgereikt door Buby den Heeten van de Lions Wijchen. De andere goede doelen “The Ocean Cleanup” en “Happy Energy” ontvingen ieder € 200,-. De uitreiking vond plaats na de Kart Challenge op het Kartcircuit te Berghem die de Lionsclub Wijchen voor het 2e jaar organiseerde.

Frans Nijsen is bijzonder ingenomen met de cheque die hij in ontvangst mocht nemen. “Een fantastisch bedrag. Met dank aan de Lionsclub Wijchen die dit jaar de Zonnebloem afdeling Wijchen als hoofddoel stelde ten bate van het 50-jarig jubileum.”

Voor het 2e jaar op rij werd de Kart Challenge georganiseerd waarbij teams van bedrijven en andere teams strijden om de beker voor het beste race team van Wijchen en omstreken. Er waren zo’n 30 teams waarvan ieder 4 personen deel namen aan deze Kart Challenge. Het bedrijf TTI uit Nijmegen mocht zich winnaar noemen van Kart Challenge 2018.

De Lionsclub Wijchen zet zich op vrijwillige basis in om bij te dragen aan een betere samenleving in de gemeente Wijchen. Dit doen zij door evenementen en activiteiten te organiseren om zo geld in te zamelen voor goede doelen in Wijchen. Ook zetten zij zich in voor NL Doet en natuurbehoud.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen