Kom de film over onze regio bekijken in het Huis van de Gemeente Wijchen

Foto:

The Economic board heeft een promotiefilm van 6 minuten gemaakt van de regio. Zij nodigt de inwoners van de gemeente Wijchen van harte uit om deze film te komen bekijken. Dat kan op 24 mei 2018 tussen 15.30 en 17.00 uur in de hal van het Huis van de Gemeente Wijchen.

De film is gemaakt om de regio Arnhem-Nijmegen in het buitenland te profileren. Maar we mogen ook zelf trots zijn op onze regio, daarom is deze film ook gemaakt. De film geeft je een kijkje achter de schermen op plekken waar je normaal niet zo maar binnen komt of waarvan je misschien het bestaan niet weet.

De film is gemaakt door The Economic Board, een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Zij profileren o.a. de regio in Nederland en het buitenland. De roadshow wordt georganiseerd door de samenwerkende gemeenten (18) van de regio en de provincie. Het gaat niet over Arnhem of Nijmegen, of welke gemeente dan ook, het gaat om de mensen die in de regio werken, wonen en leven. Een duurzame welvaart, nu en voor de volgende generaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen