Emporium Hollywood 2018: Hitte, dansen en veel water drinken (foto’s)

Opzwepende beats, een dansende en deinende menigte en een immense hitte. Dat was samengevat het dancefestival Emporium, aan de Berendonck in Wijchen. Maar het was vooral een zeer geslaagde dag met zo’n 30.000 bezoekers. Bekijk de fotoserie.

De stage was een 28 meter brede kopie van het Pirates of the Caribbean-schip. In het water: die grote letters HOLLYWOOD, zoals je die bij Los Angeles in de rotsen ziet. 30 meter breed en 3 meter hoog. 

Er liepen meer dan 50 look-a-likes van filmsterren zaterdag op de Berendonck rond. en er was een volledig ingerichte filmset van een Western. 45 procent van de Emporiumbezoekers is tussen de 18 en 25 jaar is, 25 procent 26 tot 30 jaar, 20 procent is dertiger en de laatste 10 procent veertigplussers.

Zaterdag was het prachtig weer en daarom waren er extra maatregelen getroffen om er voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken. Zo was er gratis Baywatch insmeerbar met 15 tanboys en -girls, voldoende gratis watertappunten bij de toiletten, extra schaduwtenten op het strand en extra veel Ola ijskraampjes.

Maar het was vooral lekker uit je dak gaan, kijken en voor sommigen ook vooral om gezien te worden. Brede getrainde ontblootte bovenlijven, rijkelijk gevuld met tatoeages en korte strakke rokjes met weinig verhullende topjes. Maar het kan allemaal op Emporium. 

Bekijk hieronder een paar korte filmpjes om een indruk te krijgen van het festival

Reacties