Zaterdag 23 juni opening legale Graffiti tunnel Wijchen Noord

Foto: HDV-Productions

In overleg met de gemeente Wijchen is besloten om de wanden van de fietstunnel Wijchen Noord–Veenhof als legale Graffiti plek aan te wijzen. Op zaterdag 23 juni zullen 6 ervaren Graffiti kunstenaars aan het werk gaan om hun kunsten te vertonen. Ook daarna is het mogelijk om nieuwe Graffiti kunstwerken op een legale manier aan te brengen op deze wanden.

Zaterdag 23 juni bestaat de Wijk Wijchen Noord 50 jaar. Een van de activiteiten is het live graffiti spuiten op de wanden van de fietstunnel die de wijk Veenhof verbindt met Wijchen Noord.

Planning Graffiti
• 9.00 uur starten de zes Graffiti kunstenaars met het aanbrengen van de schetslijnen op de muren.
• Tussen 11.00 en 14.00 uur komen de wandelaars uit de wijk langs (ivm wijkactiviteit Wijkvereniging Wijchen Noord omdat Wijchen Noord 50 jaar bestaat)
• 11.30 officiële opening door wethouder Paul Loermans (kunst en cultuur)
• 12.00 workshop voor jeugd (in totaal ongeveer een uur)

Graffiti kunstenaar Moris verwacht dat de meeste Graffiti kunstenaars zo rond 15.00 uur klaar zullen zijn. Sommige wat eerder en anderen wat later.
Heeft u vragen over de activiteiten in het kader van Wijchen Noord 50 jaar? Dan kunt u contact opnemen met de wijkvereniging Wijchen Noord.
Heeft u vragen over het live graffiti spuiten? Dan kunt u contact opnemen met Maurice MORIS Broekhoff. Hij is bereikbaar via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen