Klanten onder indruk van vernieuwde Aldi in Wijchen

Foto: Aldi Wijchen

Donderdagochtend stonden de eerste klanten al om kwart voor acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Wijchen. Filiaalleider Najim Achouiti opende samen met een vaste klant officieel de winkel door het blauwe lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. ”Het lijkt wel een hele nieuwe winkel!” aldus een vaste klant.

Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten mooie prijzen weg: van tablets tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen anderhalf uur uitgereikt aan de heer Smale uit Leur (zie foto hierna). De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. “Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider Najim Achouiti. De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Ook de dag na opening is de foodtruck aanwezig voor diverse lekkernijen. Aldi Wijchen

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.  2 Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. De winkel in Wijchen is een zeer energiezuinig pand. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De restwarmte van koeling wordt gebruikt om de winkel te verwarmen en er is geen gasaansluiting. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan Homberg 25-31 in Wijchen beschikt over zo’n 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Reacties