Augustus? Bouwgustus! Bij Hormes Bouwmaterialen in Wijchen

Foto:

Tijdens de bouwvak klus je toch gewoon makkelijk thuis verder… Dat is de insteek van de campagne van Hormes Bouwmaterialen in Wijchen. Hormes is zo goed als normaal geopend tijdens de bouwvak(antie) en heeft daarom deze maand, net als vorig jaar, weer omgetoverd in “Bouwgustus”.

De bouwvak. Bestaat dat nog eigenlijk nog? Vroeger lag de bouwwereld echt helemaal plat, omdat alle bouwbedrijven gesloten waren. Al vanaf 1981 zijn de weken van de bouwvak meer adviesdata die worden afgegeven aan verschillende regio’s (noord, midden en zuid). Bedrijven mogen zelf bepalen of ze sluiten tijdens de vakantieperiode. Ook dit jaar zie je dat veel bouwbedrijven gewoon doorwerken. En de thuisklusser? Die maakt er tegenwoordig een echte klusvakantie van. Met een lijst vol projecten om deze zomer nog af te werken. 

Maak het makkelijk
Om makkelijk kennis te maken met alle voordelen van de Hormes Klantkaart is het tijdens Bouwgustus mogelijk de klantkaart gratis uit te proberen. Dat betekent dat je direct 10% korting krijgt op nagenoeg alles.

Weten wat Bouwgustus nog te bieden heeft voor al je zomerklussen en projecten? Neem dan een kijkje op de website www.bouwgustus.nl.

Reacties