MayWayHB verzorgt inloopochtend hoogbegaafdheid in Wijchen

Foto:

Hoogbegaafde kinderen komen in het onderwijs vaak niet tot hun recht. Op vrijdag 24 augustus is er vanaf 9.30 uur een Inloopochtend van MayWayHB waar je kennis kan maken en vragen kan stellen over hoogbegaafdheid.

Hoogbegaafde kinderen krijgen niet of niet voldoende de aandacht, die ze nodig hebben. Met als gevolg dat ze zich gaan vervelen en soms zelfs gaan onderpresteren. Veel van deze kinderen voelen zich hierdoor anders en niet begrepen. Het is belangrijk om deze kinderen met elkaar in contact te laten komen. Op het moment dat zij in contact komen met gelijkgestemden voelen zij zich beter begrepen en verandert ook hun gedrag.

Mayke Ruemkens vanĀ MayWayHB begeleidt hoogbegaafde kinderen en hun ouders naar meer helderheid en begrip over hoogbegaafdheid. Vanaf september verzorgt MayWayHB GelukkigHB groepen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Een GelukkigHB groep is een plek waar hoogbegaafde kinderen elkaar kunnen ontmoeten en professioneel begeleid worden om een stabiel en gelukkig persoon te worden. In een GelukkigHB groep gaan de kinderen een dagdeel per week aan de slag met intensieve, uitdagende en grensverleggende activiteiten. Er is zowel aandacht voor persoonlijke- als sociale en emotionele ontwikkeling.

MayWayHB is gevestigd in de Culturele Broedplaats in Wijchen, Kraaijenberg 8020. Meer informatie: [email protected].

 

Reacties

article
81900
MayWayHB verzorgt inloopochtend hoogbegaafdheid in Wijchen
Hoogbegaafde kinderen komen in het onderwijs vaak niet tot hun recht. Op vrijdag 24 augustus
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20180814/maywayhb-verzorgt-inloopochtend-hoogbegaafdheid-wijchen/
2018-08-14T10:05:29+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2018/08/13161752/MayWayHB.jpg
Hoogbegaafd Wijchen, Hoogbegaafdheid Wijchen, MayWayHB, wijchen
Nieuws