Scouting Alverna nodigt iedereen uit voor jaarlijkse Open Dag

Foto: wijchen.nieuws.nl

Zaterdag 1 september zet Scouting Alverna haar deuren weer open voor de jaarlijkse Open Dag! In en rondom de blokhut ‘Den Berg’, boven op de berg achter de ‘Oase’, zullen ook nu weer verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd.

“Iedereen, dus ook oudere dorpsgenoten zijn welkom om eens te komen kijken welke avonturen er beleefd worden en welke leuke vrijetijdsbesteding wij kunnen bieden voor kinderen als lid, maar zeker ook voor volwassenen als leider of bestuurslid, licht Martijn Verbeeten toe.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting Alverna kunnen kinderen en jongeren in de leeftijd vanaf 4½ jaar en t/m 18 jaar op een actieve en uitdagende manier meedoen aan alle activiteiten, veelal in de natuur, en waarbij bovenal heel veel plezier wordt beleefd.

Er worden doorlopend workshops georganiseerd, waarbij op elk moment aangeschoven kan worden en iedereen dus mee kan doen. Ook zal er een klimobject zijn. Actief meedoen en beleven wat Scouting is! De perfecte mogelijkheid dus om vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

Kom ook kennis maken en laat je verrassen wat Scouting je allemaal te bieden heeft! De Open Dag duurt van 09.30 uur tot 12.00 uur en vindt plaats bij blokhut ‘Den Berg’, adres Den Berg 7 op Alverna.

Wanneer het niet lukt om onze Open Dag te komen bezoeken, dan biedt men ook nog de mogelijkheid om tot maximaal 4 bijeenkomsten gratis te komen meespelen, om te kijken of Scouting jouw hobby is!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.scoutingalverna.nl.

Leiding & bestuursleden gezocht
Ook is men nog steeds op zoek naar mensen (vanaf 18 jaar) die het leidingteam willen komen versterken bij een van de leeftijdsgroepen of als bestuurslid. Zij bieden je een leuke vrijetijdsbesteding bij de leukste vereniging van Alverna! Het is mogelijk als beginnend leid(st)er of bestuurslid om via de vereniging cursussen en training te volgen. Je hoeft dus geen ervaring met het Scoutingspel te hebben, maar het natuurlijk wel leuk vinden om met kinderen te werken. Wanneer je zelf interesse hebt of iemand kent die graag eens kennis wil maken, neem dan contact op via [email protected] of met Martijn Verbeeten via 06-57420568. Natuurlijk ben je van harte welkom om op de Open Dag eens vrijblijvend te komen kijken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen