Geraakt door kanker? Kom naar de Informatiebijeenkomst ‘Kent u het Marikenhuis’ voor inwoners van Wijchen

Foto:

Dinsdag 18 september kunnen de inwoners van de gemeente Wijchen kennismaken met  een inloophuis voor mensen geraakt door kanker, Het Marikenhuis.

Soms ver weg, dan plotseling zo dichtbij… Een op de drie Nederlanders krijgt te maken met kanker, zelf of via een naaste. Dan is er het Marikenhuis, het regionale inloophuis in Nijmegen voor iedereen die is geraakt door kanker, (ex-) patiënten en hun naasten. Ook Wijchenaren maken gebruik van deze voorziening. Maar nog niet iedereen is op de hoogte van het bestaan van het Marikenhuis.

Bekendheid zowel bij inwoners als bij zorgprofessionals en bij de medewerkers van het SWT vinden wij van groot belang. Daarom organiseert het SWT Wijchen, in samenwerking met het Marikenhuis, op dinsdag 18 september een bijeenkomst waarin u kennis maakt met het Marikenhuis en alles te weten komt over deze ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten. Na een korte inleiding over het Marikenhuis zullen een aantal Wijchenaren , die al jaren als vrijwilliger verbonden zijn aan dit inloophuis, vertellen over hun ervaringen en over de mogelijkheden van het Marikenhuis. Er is veel gelegenheid tot het stellen van vragen!

De avond in wijkgebouw het Noorderlicht begint om 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop met koffie/thee) en zal duren tot ongeveer 21.30 uur. De avond is gratis toegankelijk en bedoeld voor iedereen die in dit onderwerp is geïnteresseerd. Ook zorgprofessionals (huisartsen, praktijkondersteuners, SWT-ers) worden van harte en met nadruk voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

De informatieavond is op dinsdag 18 september van 19.30-21.30 uur in wijkgebouw het Noorderlicht, Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen