Lezing en najaarsexpositie in De Schakel in Wijchen

Het nieuwe seizoen in De Schakel in Wijchen gaat zondag 16  september weer van start met een najaarsexpositie. Op 19 september is er de eerste lezing.

Najaarsexpositie
Dit najaar worden van 16 september tot 28 oktober in De Schakel de houten beelden van Wiebe van Dingen getoond, samen met de aquarellen van Roelie Willekes bij psalm 139.

Wiebe van Dingen is geboren in Loppersum en opgegroeid in het noorden van het land. Hij bewerkt hout, metaal en glas.
Roeli Willekes maakte twintig aquarellen bij psalm 139. Zij blijft in haar abstracte aquarellen heel dicht bij de tekst.

De expositie is gratis te bezichtigen op afspraak.
Daarnaast zijn er drie zaterdagmiddagen waarop u de schilderijen kunt bewonderen. Informatie hierover is te vinden in de nieuwe blauwe activiteitengids “Groeien”.
De expositie is in De Schakel, PIUS XII straat 85, Wijchen
Info: Margreet van der Meij, [email protected].

Lezing: ‘Groeien in relaties’
Ds. Karin Spelt bijt op 18 september het spits af met een lezing getiteld: “Groeien in relaties”.
Vanaf de geboorte staat een mens in relatie met anderen. Ieder mens maakt  deel uit van een familienetwerk over de verschillende generaties heen, waarbinnen iedereen met elkaar verbonden is. Een mens ontwikkelt zich binnen deze relaties, in deze context. Soms gaat er iets mis, waardoor professionele hulp nodig is.
Ds. Karin Spelt heeft zich verdiept in de contextuele therapie van de Hongaars-Amerikaanse psychiater Nagy. Ook volgde zij de opleiding ‘Contextueel pastoraat’. De contextuele methode helpt je meer inzicht te krijgen in jouw plek binnen je familie en de invloed die dat op je heeft.
De aanvang van de lezing is om 20.00 uur,  de entree is gratis.
De lezing wordt gegeven in de Schakel, Pius XII straat 85, Wijchen
Info Karin Spelt, [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen