Zaterdag 22 september open dag dagopvang “Bij Ons”

Foto:

Dagopvang “Bij Ons” is er voor mensen met cognitieve problemen, veelal gerelateerd aan dementie. Zij bieden tot 4 dagen in de week dagopvang zodat evt. partners een dag vrij zijn en de cliënt zelf een prettige dag heeft afgestemd op zijn of haar mogelijkheden. Zaterdag 22 september openen ze de deuren voor iedereen die een kijkje wil nemen.

“Op deze burendag stellen wij onze dagopvang open voor een kijkje. Evenals wijkcentrum Ozo zijn wij deze dag geopend. Kom vrijblijvend een kijkje nemen, wij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de dementiezorg dus stel uw vragen aan ons,” aldus de dames van “Bij Ons”.

Dagopvang “Bij Ons“
Ouderen die de regie op het leven dreigen te verliezen, maar nog wel zelfstandig kunnen wonen, kunnen bij “BijOns” terecht. “Bij Ons” is ook echt bij ons. De cliënten komen ook echt bij Judith, Janine en Eugenie op bezoek en krijgen de persoonlijke aandacht die ze verdienen.Kijk voor meer informatie op de website www.bijonswijchen.nl of bel tijdens kantooruren 088-6460000.  op bezoek en krijgen de persoonlijke aandacht die ze verdienen.Kijk voor meer informatie op de website www.bijonswijchen.nl of bel tijdens kantooruren 088-6460000.

 

Reacties